/Speciale e ditës – Festimet dhe Mesazhet e Krishtlindjes! – Dhjakon Kristo. 25 Dhjetor 2022

Speciale e ditës – Festimet dhe Mesazhet e Krishtlindjes! – Dhjakon Kristo. 25 Dhjetor 2022

Speciale e ditës – Festimet dhe Mesazhet e Krishtlindjes! Nga: Dhjakon Kristo 25 Dhjetor 2022

Pamjet e Shërbesave të marra nga RTSH

Radio Ngjallja ju uron: Krishtlindje të bekuara!