/Speciale e Ditës – E Kremtja e Apostull Petros dhe Shën Pavlit.

Speciale e Ditës – E Kremtja e Apostull Petros dhe Shën Pavlit.

Speciale e Ditës – E Kremtja e Apostull Petros dhe Shën Pavlit. Kisha Katedrale e “Apostull Pavlit dhe Shën Astit”, Durrës. Emision i Përgatitur nga Dhjakon Kristo 29 Qershor 2022

Audio&Video: Jorgo Kobuzi