/Speciale e ditës – E diela e Pentikostisë dhe kremtimi i “Shën Joan Vladimirit”, Shijon Elbasan

Speciale e ditës – E diela e Pentikostisë dhe kremtimi i “Shën Joan Vladimirit”, Shijon Elbasan

Speciale e ditës – E diela e Pentikostisë dhe kremtimi i “Shën Joan Vladimirit”, Shijon Elbasan Përgatiti: Dhjakon Kristo Video: Jorgo Kobuzi 04 Qershor 2023