/Si e kam njohur Theofan Popën? Intervistë e Radio “Ngjallja” me Humanistin dhe Piktorin Lekë Tasi

Si e kam njohur Theofan Popën? Intervistë e Radio “Ngjallja” me Humanistin dhe Piktorin Lekë Tasi

SI E KAM NJOHUR THEOFAN POPËN? INTERVISTË E RADIO “NGJALLJA” ME HUMANISTIN DHE PIKTORIN LEKË TASI PRODHIM I Radio “Ngjallja” NËNTOR 2022