/Shpella e Shën Marinës në Konispol, Sarandë

Shpella e Shën Marinës në Konispol, Sarandë

Radio “Ngjallja” Prezanton: “Vendi i Shenjtë tek Shpella e Shën Marinës” Realizuan: Halil Shabani Arkeolog Narrator: Joan Molla Pamje me Dron: Jorgo Kobuzi Antonio Poshnjari: Video & Montazh Radio Ngjallja Sarand, qeshor 2024 Kësaj radhe stafi i Radios Ngjallja udhëton në Jug të Shqipërisë, në fshatin Konispol ku gjendet Shpella e Shën Marinënës në Grykën e Bogazit dhe në shoqërinë e Arkeologut Halil Shabani që është një nga njohësit më të mirë këtyre zona të thella të qarkut të Sarandës.