/SHPATI – Histori, Traditë dhe Krishtërim

SHPATI – Histori, Traditë dhe Krishtërim

Nje dokumentar i Radios Ngjallja realizuar nga Aleksander Dimroci, ideuar nga At Grigor Pelushi me pjesemarrjen e Prof Neritan Cekes, Filip Berdufit, At Stavri Çipi dhe Dhimitër Qosja Dokumentari trajton historinë, traditat dhe krishtërimin në përgjithësi dhe evidenton vlerat e tyre në krahinën e Shpatit. Periudha e xhirimeve dhe realizimit Mars 2022 – Shkurt 2023