/SHKOLLA “PROTAGONISTËT” – Diplomimi i Maturës 2024

SHKOLLA “PROTAGONISTËT” – Diplomimi i Maturës 2024

SHKOLLA “PROTAGONISTËT” Diplomimi i Maturës 2024 Shkolla “Protagonistët” është themeluar nga fondacioni “Fryma e Dashurisë”, një organizatë jofitimprurëse për zhvillim dhe edukim e themeluar me iniciativën e Fortlumturisë së Tij Kryepiskopit Anastas.