/Shërimi i të demonizuarit – Miron Çako

Shërimi i të demonizuarit – Miron Çako

“Secili prej nesh ka një histori për ta treguar, atë çka bëri Zoti për të – mos heshtni por shkoni e u thoni njerëzve atë çfarë ka bërë Zoti me ju që edhe të tjerët të vijnë në Kishë dhe të gjejnë Krishtin i Cili erdhi për të prishur punërat e Djallit”. E DIELA E VI E LLUKAIT (SHËRIMI I TË DEMONIZUARIT) NGA: MIRON ÇAKO, KATEKIST PRANË KRYEPISKOPATËS SË HIRSHME MANASTIRI I “SHËN VLASHIT, DURRËS