/Shën Varvara dhe Shën Joan Damaskini – Predikim nga Teologu Thoma Çomeni

Shën Varvara dhe Shën Joan Damaskini – Predikim nga Teologu Thoma Çomeni

Shën Varvara dhe Shën Joan Damaskini  – Predikim nga Teologu Thoma Çomeni. Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 04/12/2022