/Shën Gjergji Shipskë – Udhëtim në Kishat e Hershme të Shqipërisë

Shën Gjergji Shipskë – Udhëtim në Kishat e Hershme të Shqipërisë

KISHA E SHËN GJERGJIT NË SHIPSKË monument kulture, që gëzon statutin “Europa nostra” UDHETIM NE KISHAT E HERSHME TE SHQIPERISE Moderuar nga At Grigor Pelushi, me pjesëmarrjen e teologut dhe historianit Dr. Thoma Shkira. Realizimi televiziv: Aleksandër Dimroçi. Korrik 2023