/SHËN ANGJELINA, SHENJTORJA SHQIPTARE – PROF. DR. VALTER SHTYLLA INTERVISTË E RADIO NGJALLJA ME PROF. DR. VALTER SHTYLLA INTERVISTË NGA ARDI ZIU JETA DHE VEPRA E SHËN ANGJELINËS, NDERIMI I SAJ, RËNDËSIA E NJOHJES NGA TË GJITHË SHQIPTARËT E KËSAJ SHENJTOREJE TË SHQIPËRISË

SHËN ANGJELINA, SHENJTORJA SHQIPTARE – PROF. DR. VALTER SHTYLLA INTERVISTË E RADIO NGJALLJA ME PROF. DR. VALTER SHTYLLA INTERVISTË NGA ARDI ZIU JETA DHE VEPRA E SHËN ANGJELINËS, NDERIMI I SAJ, RËNDËSIA E NJOHJES NGA TË GJITHË SHQIPTARËT E KËSAJ SHENJTOREJE TË SHQIPËRISË