/Roli i Kishës, familjes dhe shtetit për parandalimin e dhunës – At Ilia Mazniku

Roli i Kishës, familjes dhe shtetit për parandalimin e dhunës – At Ilia Mazniku

“Përse po bëhet kaq agresive dhe e dhunshme shoqëria jonë? Roli i Kishës, familjes dhe shtetit në edukimin e të rinjve për parandalimin e dhunës” INTERVISTA E DITËS me At Ilia Maznikun

Intervistoi At Grigor Pelushi 13 Shtator 2022