/Ringritja e Kishës Orthodhokse në Shqipëri, Vepër e Kryepiskopit Anastas – Lekë Tasi

Ringritja e Kishës Orthodhokse në Shqipëri, Vepër e Kryepiskopit Anastas – Lekë Tasi

Intervistë e veçantë me piktorin e mirënjohur dhe humanistin z. Lekë Tasi. Në këtë intervistë ekskluzive të Radio Ngjallja do të mësoni për vështirësitë që u përball Kryepiskopi Anastas sapo shkeli në vendin tonë. Lufta e mirëorkestruar nga qarqe të veçanta dhe struktura shtetërore. Moskthimi i pronave, hijet e dyshimit rreth shtetësisë së Hierarkut, Censusi i vitit 2011 etj.

u ftojmë ta ndiqni! Audio dhe video: Anastas Moçi Radio Ngjallja, 3 Nëntor 2022