/Rikthimi i Lipsaneve të Shën Joan Vladimirit – Manastiri i Hirshëm i Shën Joan Vladimirit, Elbasan Mitropoliti i Shpatit, Librazhdit dhe Elbasanit Hirësi Andoni mirëpret Lipsanet e Shenjta. I pranishëm në dorëzim Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama dhe Ministrja e Kulturës znj. Elva Margariti

Rikthimi i Lipsaneve të Shën Joan Vladimirit – Manastiri i Hirshëm i Shën Joan Vladimirit, Elbasan Mitropoliti i Shpatit, Librazhdit dhe Elbasanit Hirësi Andoni mirëpret Lipsanet e Shenjta. I pranishëm në dorëzim Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama dhe Ministrja e Kulturës znj. Elva Margariti