/Rëndësia e mbjelljeve të pemëve në kryeqytetin tonë

Rëndësia e mbjelljeve të pemëve në kryeqytetin tonë

Rëndësia e mbjelljeve të pemëve në kryeqytetin tonë. Në këtë emision do të flasim për pyllin orbital, nismë nga Bashkia e Tiranës. Si ka ecur projekti i Bashkisë që po i jep frymë kryeqytetit. Ndiqni videon!

Rendesia e Mbjelljeve te Pemeve ne kryeqytetin tone

Interviste me Drejtoreshen e Parqeve dhe Rekreacionit ne Bashkine Tirane, Erinda Fino – Rendesia e Mbjelljeve te Pemeve ne kryeqytetin tone.Radio "Ngjallja" Me Ju Per Mje Shoqeri Dshurie!www.radiongjallja.org

Posted by Radio "Ngjallja" on Sunday, February 18, 2018