/Qyteti i Përmetit me Kishat e Mrekullueshme Orthodhokse – Kisha e “Shën Parashqevisë”

Qyteti i Përmetit me Kishat e Mrekullueshme Orthodhokse – Kisha e “Shën Parashqevisë”

UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË QYTETI I PËRMETIT ME KISHAT E MREKULLUESHME ORTHODHOKSE – KISHA E “SHËN PARASHQEVISË”. SHTATOR 2023. Me të ftuar: Atë Emiliano Lito Dr. Thoma Shkira, Historian Moderator: Atë Grigor Pelushi Realizime filmike: Lajers Moçi & Jorgo Kobuzi Video Montazh dhe Dron: Jorgo Kobuzi Radio Ngjallja Shtator 2023