/Pse rinia sot po përballet me udhëkryqe? Cili është drejtimi i tyre në jetë dhe cila është rruga e krishterë? Si e afron Kisha brezin e ri në oborrin e saj? Ndiqni intervistën me At Petro Halilin. Idea dhe Realizimi: Nikolla Barkaj

Pse rinia sot po përballet me udhëkryqe? Cili është drejtimi i tyre në jetë dhe cila është rruga e krishterë? Si e afron Kisha brezin e ri në oborrin e saj? Ndiqni intervistën me At Petro Halilin. Idea dhe Realizimi: Nikolla Barkaj