/“Pse Kisha quhet spitali shpirtëror? Si kujdeset Kisha për sëmundjet trupore dhe shpirtërore?”

“Pse Kisha quhet spitali shpirtëror? Si kujdeset Kisha për sëmundjet trupore dhe shpirtërore?”

“Pse Kisha quhet spitali shpirtëror? Si kujdeset Kisha për sëmundjet trupore dhe shpirtërore?”

Temë nga At Ilia Mazniku, klerik në Kishën e Shën Prokopit, mbajtur në takimin me besimtarë.

Organizuar nga Zyra e Rinisë e Kryepiskopatës, 27 Maj 2022