/Programi i Radio “Ngjallja” – E Shtunë 23 Maj 2020

Programi i Radio “Ngjallja” – E Shtunë 23 Maj 2020

PROGRAMI I PLOTË

E Shtunë  23 Maj 2020

06:05 – Sigla e hapjes dhe Muzikë e qetë

06:30 – Leximi i Shkrimit të Shenjtë – Dhiata e Re

07:00 – Jerontikon

07:30 – Lidhja e drejtpërdrejtë me Kisha e “Ungjillezimit” në Tiranë, për të transmetuar MËNGJESOREN dhe LITURGJINË HYJNORE

09:30 – Komenti i Apostullit të Ditës

10:00 – Femijët Lexojnë Shkrimin e Shenjtë

10:30 – “Të Themi te Vërtetën me Dashuri” Cikël Emisionesh me tema të ndryshme shpirtërore dhe sociale

11:00 –Leximi i Librit “Kryepiskopi Lluka”

11:30 – Intervista e Ditës me të Ftuar në studio

12:00 –Emisioni i Rinisë – “Zëri i Rinisë”

12:30- Emisioni – “Pajtimi ynë me Perëndinë”

13:00 –Besimi Orthodhoks

13:30 – “Fëmijë Dëshmorë” – Emision nga Nxënësit dhe Mësuesit e Institucioneve Arsimore të Mitropolisë së Shenjtë të Gjirokastrës

14:00 – Përmbledhje e Besimit të Krishterë Orthodhoks

14:30 – Intervista e Ditës me të Ftuar në studio

15:00 – “Tani të gjitha u mbushën me Dritë” –Mesazhe ndër vite nga Kryepiskopi Anastas për Pashkë

15:30 – 17:00 –Emisioni “Gjurmë të Orthodhoksisë”

17:00 –Emisioni – “Mësoj Greqisht”

17:30- Emisioni – Nëpër Faqet e Shtypit Orthodhoks

18:00– Shërbesa e Mbrëmësores drejtpërdrejt nga kisha e “Ungjillezimit” ne Tirane

19:00 – Emisioni –“Kishërimi”

19:30 –Intervista e Ditës me të Ftuar në Studio

20:00 –Lexime nga Revista Periodike “Kërkim”

20: 30 – Emisioni – “Dëshmi të Krishtera”

21:00 – Cikël Emisionesh – Nesër është e Dielë….Le të shkojmë në Kishë

22:00 – Muzikë me Anonçim nga Kryeveprat e Muzikës Klasike

23:00 – 01.00 – Muzikë e Qetë

01:00 – 06:00 – Ritrasmetim i Programit të Mbrëmjes

Mund të ndiqni Radio “Ngjallja”

-Tiranë-Durës 88.5 MHz

– Korçë 88.7 MHz

– Elbasan 93.4 MHz

– Fier 98.7 MHz

-Radio ”Ngjallja” me ju, për një shoqëri të vërtetë dashurie!