/Prezantimi “Resilience” – Assoc. Prof. Genta Rexha, Albanian University

Prezantimi “Resilience” – Assoc. Prof. Genta Rexha, Albanian University

JAVA E TURIZMIT RELIGJIOZ KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës i KU “LOGOS” Prezantimi “Resilience” – Assoc. Prof. Genta Rexha, Albanian University 22 Shkurt 2023