/Prespektivat & standardet e turizmit religjoz si pjesë e produktit turistik – Assoc.Prof. Elton Noti

Prespektivat & standardet e turizmit religjoz si pjesë e produktit turistik – Assoc.Prof. Elton Noti

JAVA E TURIZMIT RELIGJIOZ KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës i KU “LOGOS” Prespektivat dhe standardet e turizmit religjoz si pjesë e produktit turistik – Assoc. Prof. Elton Noti, Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës 22 Shkurt 2023