/Predikim nga At Spiro Kostoli në të Dielën e VI-të të LLukait, ☦️Katedralja e Apostull Pavlit dhe Shën Astit, Durrës.

Predikim nga At Spiro Kostoli në të Dielën e VI-të të LLukait, ☦️Katedralja e Apostull Pavlit dhe Shën Astit, Durrës.