/Predikim në të Dielën e Doganierit dhe Fariseut

Predikim në të Dielën e Doganierit dhe Fariseut

Predikim në të Dielën e Doganierit dhe Fariseut


Kisha e Shën Gjerasimit dhe Gjithë Shenjtorëve, Tiranë 17.02.2019

Predikim

Predikim në të Dielën e Doganierit dhe FariseutKisha e Shën Gjerasimit dhe Gjithë Shenjtorëve, Tiranë 17.02.2019

Posted by Kisha Orthodhokse Shën Gjerasimi dhe Gjithë Shenjtorët – Lagje Kombinat on Sunday, February 17, 2019