/Predikim i Hirësi Astit!

Predikim i Hirësi Astit!

Predikimi i së Dielës – E Diela 7 e Llukait (Ngjallja e bijës së Jairit dhe Shërimi i gjakrrjedhëses, Llk.8:41-56) dhe Heb.9:1-7 – PER ADHURIMIN TONE NE TEMPULL – nga Episkopi i Bylisit, Asti, Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë, 28.10.2018.

Predikimi i së Dielës – E Diela 7 e Llukait (Ngjallja e bijës së Jairit, Shërimi i gjakrrjedhëses Llk.8:41-56) dhe Heb.9:1-7 – PER ADHURIMIN TONE NE TEMPULL – nga Episkopi i Bylisit, Asti, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 28.10.2018

Predikimi i së Dielës – E Diela 7 e Llukait (Ngjallja e bijës së Jairit dhe Shërimi i gjakrrjedhëses, Llk.8:41-56) dhe Heb.9:1-7 – PER ADHURIMIN TONE NE TEMPULL – nga Episkopi i Bylisit, Asti, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 28.10.2018.

Posted by Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë on Tuesday, October 30, 2018