/Predikim – E diela IX e Llukait – Mitropoliti i Beratit, Hirësi Ignati Frytet e ardhjes dhe të sakrificës çliruese te Zotit 22 Nëntor 2020

Predikim – E diela IX e Llukait – Mitropoliti i Beratit, Hirësi Ignati Frytet e ardhjes dhe të sakrificës çliruese te Zotit 22 Nëntor 2020