/Predikim e Diela e të Verbrit – Atë Spiro Kostoli – Durrës

Predikim e Diela e të Verbrit – Atë Spiro Kostoli – Durrës

Predikim e Diela e të Verbrit – Atë Spiro Kostoli Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 21 Maj 2023