/Predikim – E Diela e të Lidhurit të Mishit (Gjykimi i fundit) – nga At Spiro Kostoli, Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës

Predikim – E Diela e të Lidhurit të Mishit (Gjykimi i fundit) – nga At Spiro Kostoli, Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës