/Predikim – E Diela e Tagrambledhësit dhe Fariseut (Fillimi i Triodit) – Mitropoliti i Beratit, Hirësi Ignati

Predikim – E Diela e Tagrambledhësit dhe Fariseut (Fillimi i Triodit) – Mitropoliti i Beratit, Hirësi Ignati

Lexoi: Llazarion Teneqexhiu

Katedralja e “Shën Dhimitrit”, Berat 21 Shkurt 2021