/Patriarku i Bullgarisë, Neofiti, për tërmetin që tronditi vendin tonë.

Patriarku i Bullgarisë, Neofiti, për tërmetin që tronditi vendin tonë.

Patriarku i Bullgarisë, Neofiti, për tërmetin që tronditi vendin tonë.

“Me dhimbje mësuam për tërmetin tragjik që goditi sot në mëngjes Shqipërinë, si pasojë e të cilit humbën jetën shumë njerëz, dhe u plagosën qindra të tjerë. Në këtë moment, në të cilin shpirtrat dhe zemrat tona mbushen me dhimbje nga katastrofa, i lutemi Zotit tonë Jisu Krisht, për rikthimin e qetësisë dhe stabilitetit në Shqipëri. Perëndia i prehtë shpirtrat e atyre që humbën, fuqizoftë shpirtërisht të dashurit e tyre dhe i shëroftë të plagosurit”.

+N E O F I T I

Patriarku i Sofjes dhe gjithë Bullgarisë,