/PASHKA E MADHE E ZOTIT – MITROPOLITI I KORÇËS HIRËSI JOANI

PASHKA E MADHE E ZOTIT – MITROPOLITI I KORÇËS HIRËSI JOANI

INTERVISTË E RADIO “NGJALLJA” ME MITROPOLITIN E KORÇËS HIRËSI JOANI PASHKË 2022 – TË ÇLIROHEMI NGA URREJTJA DHE TË DHUROJMË DASHURI NË NGJALLJEN E JISU KRISHTIT INTERVISTË NGA NIKOLLA BARKAJ