/Panairi i Shenjtorëve të Apollonisë

Panairi i Shenjtorëve të Apollonisë

Panairi i shenjtorëve të Apollonisë! Sot më datë 17 qershor kisha jonë kremton 6 shenjtorët e Apollonisë: Shën ISAVRIT VASILI, INOCENTI, FELIKU, ERMIU, DHE PEREGRINI. “Liturgjia Hyjnore” u udhëhoq nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësia i Tij, imzot Nikolla. Besimtarë të shumtë nga Durrësi, Vlora, Fieri,Pojani morën pjesë në këtë të kremte. Ta gëzojnë emrin të gjithë ata që festojnë sot! Ndërmjetimet e shenjtorëve të kemi gjithmon! Mitropolia e Shenjtë e Apollonisë dhe Fierit Përgatiti: Ingrida Bida

Video: Juliana Doko

Video Montazh: Jorgo Kobuzi