/Pamje nga 25 Vjetori i Fronëzimit të Hirësi Joanit si Mitropolit i Korçës

Pamje nga 25 Vjetori i Fronëzimit të Hirësi Joanit si Mitropolit i Korçës

PAMJE NGA LITURGJIA E SË KREMTES SË SHËN ANËS DHE 25 VJETORIT TË FRONËZIMIT TË HIRËSI JOANIT SI MITROPOLIT I KORÇËS, POGRADECIT, KOLONJËS, DEVOLLIT DHE VOSKOPOJËS. 25 KORRIK 2023