/NJOFTIM PËR SHTYP Kryepiskopi Anastas u rikthye në krye të detyrave të tij

NJOFTIM PËR SHTYP Kryepiskopi Anastas u rikthye në krye të detyrave të tij

Kryepiskopi Anastas u rikthye në krye të detyrave të tij

Fortlumturia e Tij, Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Anastasi, pas ndërhyrjes së suksesshme angioplastike për vendosjen e dy stendave në Spitalin HYGEIA të Tiranës, ditën e premte, më 26 qershor 2020, dhe pas normalizimit të shëndetit të tij, u kthyenë Kryepiskopatë, mesditën së mërkurës,më 1 korrik 2020. Fortlumturia e Tij, duke lavdëruar me mirënjohje Perëndinë, shpreh nga thellësia e zemrës falënderimet më të ngrohta për mjekët qëu kujdesën: kardiologun z. M. LlambroM.D, për ndërhyrjen e tij të shkëlqyer, mjekun anesteziolog z. B. Arabi M.D, profesorin e Patologjisë, z. A. Pilaca M.D., personelin e zgjedhur të infermierëve dhe,veçanërisht, për Drejtorin e Përgjithshëm tëHYGEIA – s, z. L. Solis M.D.

Nga Kryepiskopata e Shenjtë
Tiranë, 2 korrik 2020