/Njoftim – Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë

Njoftim – Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë

Njoftim!

Pёr tё gjithё tё interesuarit qё nuk kishin mundёsinё tё studionin nё njё universitet publik apo privat pёr arsye tё kriterit tё mesatares apo pёr arsye tё tjera, dёshirojmё tё njoftojmё se Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipёrisё (KOASH), iu jep mundёsinё tё ndjekin studime tё formimit teologjik nё Shёn Vlash. Edukimi dhe formimi nёpёrmjet kёtyre studimeve (programi 3-vjeҫar i ndjekjes sё studimeve dhe pёrmbajtja e lёndёve), jep mundёsinё tё jenё tё aftё tё integrohen si kuadro tё denjё nё jetёn, misionin, aktivitetet dhe departamentet e KOASH-it. Tё ineresuarit mund tё komunikojnё nё numrin e telefonit +355 67 224 7059 ose pranё ambienteve tё Manastririt tё Hirshёm tё Shёn Vlashit, Durrёs.