/Ndihmat e Kishës Orthodhokse në Gramsh për njerëzit në nevojë

Ndihmat e Kishës Orthodhokse në Gramsh për njerëzit në nevojë

Intervistë e Mitropolitit të Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësi Andoni, për ndihmat e mëdha që ofron kjo Mitropoli për njerëzit në nevojë.