/Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësi Nikolla – Predikim mbi të dielën e Dafinave

Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësi Nikolla – Predikim mbi të dielën e Dafinave