/Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësi Nikolla në të kremten e Shën Nikollës, Vajkan 6.12.2021

Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësi Nikolla në të kremten e Shën Nikollës, Vajkan 6.12.2021