/Mitropolia e Elbasanit Famullia e “Shën Nikollës” Elbasan Kremtohet Festa e “Shën Nikollës” në kishën tonë

Mitropolia e Elbasanit Famullia e “Shën Nikollës” Elbasan Kremtohet Festa e “Shën Nikollës” në kishën tonë

U Kremtua Festa e Shën Nikollës në famullinë tonë me pjesëmarrjen e besimtarëve të qytetit dhe të klerikëve të udhëhequr nga Mitropoliti i Elbasanit Imzot Andoni.

Në fjalën e tij Imzot Andoni u ndal ne jetën e Shën Nikollës, perkushtimin e tij ndaj Perëndisë dhe mrekullitë gjatë jetës dhe pas fjetjes së tij deri ne ditët tona.

Më pas u zhvillua dhe litania e ikonës rreth kishës që mban dhe emrin e shenjtorit.

Gëzuar të gjithë atyre që mbajnë emrin Nikolla, Perëndia t’i bekojë e t’i ruajë me ndërmjetimet e shenjtorit. Amin!