/Mirënjohje per të gjitha Fortlumturi! Kryebariu ynë i shtrenjtë dhe i dashur! – Rinia Ortodokse, Tiranë

Mirënjohje per të gjitha Fortlumturi! Kryebariu ynë i shtrenjtë dhe i dashur! – Rinia Ortodokse, Tiranë