/Mesazhi i Mitropolitit të Korçës Hirësi Joani drejtuar klerit dhe popullit shporesëtar me rastin e Pashkës 2020

Mesazhi i Mitropolitit të Korçës Hirësi Joani drejtuar klerit dhe popullit shporesëtar me rastin e Pashkës 2020