/Mesazhi i Kryepiskopit Anastas Pashkë viti 1997 – Frymëzim dhe Fuqi Pajtimi

Mesazhi i Kryepiskopit Anastas Pashkë viti 1997 – Frymëzim dhe Fuqi Pajtimi