/Mesazhi i Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit Anastas, Pashkë 2021

Mesazhi i Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit Anastas, Pashkë 2021

Çlirim nga urrejtja dhe variantet e saj