/Mbi të Kremten e “Shën Prokopit” Predikim nga Pedagogu i Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës, Kolegji Universitar Logos Dr. Thoma Shkira

Mbi të Kremten e “Shën Prokopit” Predikim nga Pedagogu i Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës, Kolegji Universitar Logos Dr. Thoma Shkira