/Mbi Ringritjen Kanonike të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë – Referues At Emanuel Lusha

Mbi Ringritjen Kanonike të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë – Referues At Emanuel Lusha

30 – Vjetori i Ringritjes Kanonike të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë – Referat nga Msc. At Emanuel Lusha, Lektor në Departamentin e Theologjisë dhe Kulturës, KU LOGOS Temë e mbajtur në Konferencën Rinore “Të bëhemi nxënës të Krishtit – Peshkatarë njerëzish” organizuar nga Zyra e Rinisë e kryepiskopatës së Tiranës, me pjesëmarrjen e të rinjëve orthodhoks nga mitropolitë e kishës. Katedralja NGJALLJA E KRISHTIT Tiranë 28 Maj 2022 Video e RADIOS NGJALLJA