/Manastiri i Shën Joan Vladimirit-Një histori e shkurtër e pelegrinazhit kushtuar Shenjtit – B. Gjika

Manastiri i Shën Joan Vladimirit-Një histori e shkurtër e pelegrinazhit kushtuar Shenjtit – B. Gjika

JAVA E TURIZMIT RELIGJIOZ KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës i KU “LOGOS” Manastiri i Shën Joan Vladimirit – Një histori e shkurtër e pelegrinazhit kushtuar Shenjtit – Briken Gjika 25 Shkurt 2023