/Lutje e Kryepiskopit Anastas për të gjithë fëmijët për fillimin e vitit të ri shkollor

Lutje e Kryepiskopit Anastas për të gjithë fëmijët për fillimin e vitit të ri shkollor

Lutje e Kryepiskopit Anastas për të gjithë fëmijët për fillimin e vitit të ri shkollor

“Fëmija im i dashur, zogjtë fluturojnë me dy krahë. Fëmijët e krishterë lartësohen me krahët e mësimit dhe lutjes. Perëndia i bekoftë çdo ditë përpjekjet e tua.

Me dashuri të ngrohtë me Krishtin”

Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Fortlumturia e Tij, Anastasi

Radio “Ngjallja!