/Lajm: Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit edhe i Gjithë Shqipërisë, Fortlumturia e Tij, z. Anastas -vizitë zyrtare në Kishën Orthodhokse të Polonisë

Lajm: Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit edhe i Gjithë Shqipërisë, Fortlumturia e Tij, z. Anastas -vizitë zyrtare në Kishën Orthodhokse të Polonisë

Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit edhe i Gjithë Shqipërisë, Fortlumturia e Tij, z. Anastas është duke zhvilluar një vizitë zyrtare nga datat 4 – 8 Tetor 2022 në Kishën Orthodhokse të Polonisë i shoqëruar edhe nga Mitropoliti i Korçës Hirësi Joani dhe Kryedhjakon Spiro Topanxha.