/Kuptimi i Theofanisë dhe Pagëzimi i Zotit Krisht – Aleksandër Dimroçi, Katekist pranë Kryepiskopatës së Tiranës Intervistoi: Nikolla Barkaj 5 Janar 2021

Kuptimi i Theofanisë dhe Pagëzimi i Zotit Krisht – Aleksandër Dimroçi, Katekist pranë Kryepiskopatës së Tiranës Intervistoi: Nikolla Barkaj 5 Janar 2021