/Kuptimi i Krishtlindjes dhe përgatitja për Krishtlindje – Me Z.Miron Cako

Kuptimi i Krishtlindjes dhe përgatitja për Krishtlindje – Me Z.Miron Cako

INTERVISTA E DITËS NË RADIO NGJALLJA – Kuptimi i Krishtlindjes dhe përgatitja për Krishtlindje – Me Z.Miron Cako , përgjegjës i zyrës së katekizmit të Kryepiskopates – Nga: Jorgo Belul – Dhjetor 2023