/Kujtime për Imzot Ilia Katre, Mitropolit i Filomilisё – At Ilia Kotnani

Kujtime për Imzot Ilia Katre, Mitropolit i Filomilisё – At Ilia Kotnani

Kujtime për Imzot Ilia Katre, Mitropolit i Filomilisё, peshkopit tё Asamblesё Peshkopale tё Amerikёs, si pёrfaqёsues i diasporёs shqiptare tё Amerikёs dhe Kanadasё. INTERVISTA E DITES me At Ilia Kotnani, klerik në Mitropolinë e Shenjtë të Korçës.

Intervistoi për Radio “Ngjallja” dhe realizimi Aleksandër Dimroçi Dron Jorgo Kobuzi Korçë, Tetor 2022